Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J76a69n 66R87á39ž

25. 9. 2022 16:47

Relativně účinným prostředkem proti "vybílení" účtu, mimo samozřejmého utajení přístupovch údajů k inerbaknigu, i před svými nejbližšími, hesla často obmněňovat a nikomu nedovolit přístup k účtu, také limit denního výběru karty stanovit na nízkou úroveň. Když se vyskytne potřeba převodu větší částky z karty, změna limiitu trvá cca 1 minutu a po provedení transakce je nutno limit okamžitě znovu snížit. Když se objeví v mobilu zpráva o podezřelé ativitě na kartě, ihned informovat banku

Platbu "Předem" za objednávku jakéhokoliv zboží u neprověřeného e-shopu je nutno vyloučit a platit nějakému inzerentovi za jeho nabízené zboží kartou předem přes jím udanou platební bránu je velká hloupost.

PS. Z jinéhou soudku: Znám chlápka, který investuje do zlatých slitků. Jednou dostal důvěryhodnou telefonickou nabídku ke koupi dvou 1kg vážících zlatých slitků ARGOR .Prý někdo rozprodává dědictví, a tak aby se vyhnul dědické dani byla cena velmi výhodná. Předávka byla uskutečněna na frekventovaném místě, dokonce nedaleko policejní stanice. Kupec sebou měl i mobilní analyzátor ryzosti, rozměry a váha přesně seděly s rozměry originálního slitku Argor-Heraeus . Vše tedy bylo OK dokud kupec po delší době nezjistil, že koupil kilogram sice silně, ae přece jen pozlaceného wolfarmu. Takže takto může naletět i odborník na sofistikovaný podvod.

0 0
možnosti

G77e79o26r68g42e 55H41o28l54y

25. 9. 2022 16:47

Co ziji v Kanade (od Oct. 1968) tak tu radi tzv. 'Nigarian scam'...tisk o tom psal casto, ale presto na to stale naleti mnoho lidi

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 710x
Pocházím z Prahy, od roku 1993 žiju na Slovensku. Mám ženu a 3 dcery (19, 9, 9). Pracuju v médiích, aktuálně ve vlastní malé firmě. Od roku 1988 tancuju a učím tancovat square dance (hodně moderní forma amerických country tanců). Miluju cestování, fotografujeme. Když můžu a je na to čas, plavu, šnorchluju, jezdím na kánoi, dělám turistiku a hraju rekreačně frisbee. Zbírám akvarijní rostliny, stolní deskové hry a dobré filmy (viz. moje komentáře na ČSFD). Baví mě archeologie, historie, evoluce, zoologie a etologie. Od roku 2006 bloguju na www.scobak.blog.sme.sk a od roku 2014 také na dennikn.sk/autor/jiri-scobak/.

Seznam rubrik