Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, jedno rčení praví, že názory muže a ženy se postupně sbližují, až ty její nabudou vrchu. To není nic proti ženám, ale něco podobného potkalo asi Nečase. V běžném životě se to dá řešit kulantně, ale v roli premiéra země je to prů..r.

Bohužel teď doznělo prohlášení Nečase, který v honbě za udržením "neudržitelné" pozice, hodil svoji konkubínu přes palubu a má pocit, že život půjde dál. Měli jsme tu od roku 2002 spoustu "fajn" premiérů - kašpara Špidlu, darebáka Grosse (měl by sedět ve vazbě s těmito obviněnými), naboba Paroubka, "chlapa s gulama" Topolánka, ale Nečas všechny převyšuje ubohostí a slabostí. Ten konec mu přeju a doufám, že bude hodně brzký.

0 0
možnosti

To je tak, když se hloupá samička dostane do pozice, kdy může a začne manipulovat s ozbrojenými složkami ve prospěch svých osobních zájmů. Nečas ještě pořád nepochopil, že když ji okamžitě neodstřihne, strhne ho do propasti. Pakliže jeho cílem bylo zničit si politickou kariéru díky milostné avantýře, podařilo se mu to dokonale - teď už vypadá jen jako naivní zmanipulovaný trubec.

1 0
možnosti

Neznám paní Nagyovou, ale mám na ni naprosto odlišný názor. Považuji ji za velmi schopnou a pracovitou manažerku, bez které by byl Nečas z funkce již dávmo odejit, protože jí svými schopnostmi nesahá ani po kolena. Je tragedií, že takového nýmanda si ODS zvolila do vedení. Je to podobný génius jako byl Špidla v ČSSD.

1 0
možnosti

Stačilo sledovat jeho projev v Parlamentu. Jeho milenka pošle na nic netušící manželku vojenskou rozvědku a on z toho dělá "hloupé nedorozumění". Nečas je v tom až po  uši.

Je dospělý a svéprávný, za svůj zpackaný osobní i profesní život si může sám.

3 0
možnosti

Jojo, viděl jsem ho. Co k tomu říct - láska je mocná čarodějka ;-)

0 0
možnosti

Tak to jste vystihl naprosto přesně R^. Není co dodat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 710x
Pocházím z Prahy, od roku 1993 žiju na Slovensku. Mám ženu a 3 dcery (19, 9, 9). Pracuju v médiích, aktuálně ve vlastní malé firmě. Od roku 1988 tancuju a učím tancovat square dance (hodně moderní forma amerických country tanců). Miluju cestování, fotografujeme. Když můžu a je na to čas, plavu, šnorchluju, jezdím na kánoi, dělám turistiku a hraju rekreačně frisbee. Zbírám akvarijní rostliny, stolní deskové hry a dobré filmy (viz. moje komentáře na ČSFD). Baví mě archeologie, historie, evoluce, zoologie a etologie. Od roku 2006 bloguju na www.scobak.blog.sme.sk a od roku 2014 také na dennikn.sk/autor/jiri-scobak/.

Seznam rubrik