Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TR

"Každý "normální" (odpusťte mi ten výraz) člověk chtěl Radičovou." Je mi líto ale podobně manipulativní "kecy" nelze prominout. Podle zbytku textu mi přijde, že na slovensku je to hodně podobné jako v čechách a na moravě. Pravice se zde také snaží profilovat jako ta správná co musí dělat nepopulární kroky, jenže bohužel skutek utek a končí to u řečí ignorování faktů a ještě horších výsledků než u "levice"...

0 0
možnosti
MN

Poslední odstavec je symptomatický. Nejdříve trochu zvednutí ega a poté vás mrzí, že v demokracii lidé nemají váš názor. To že někdo něco vidí, je totiž pane extrémně subjektivní. Skutečný demokrat by to chápal.

2 1
možnosti
MB

Lidé, jako jste vy, pane autore, u nás v 90. letech i později volili, obrazně rečeno, Klausovu tenisovou raketu. Taky o sobě prohlašovali, že jsou těmi vzdělanějšími a byli vesměs z větších měst, a nejspíš to tak bylo. Dnes tito lidé volí hromadně místo tenisové rakety knížecí fajfku. Argumenty, že kníže je ten moudřejší a slušnější, moc neberu, protože v prvním kole prezidentské volby byli i lidé vzdělanější a slušnější, než KS. Ano, do druhého kola dvě velké skupiny českých voličů poslali habituálního lháře a senilnějícího knížete, který se v posledních letech podílel na vládě, ze které musela většina ministrů odejít pro víceméně korupční problémy, aniž to ten kníže dosud zaznamenal. Asi tušíte, že ani jednoho z těchto výtečníků volit nehodlám.

3 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 710x
Pocházím z Prahy, od roku 1993 žiju na Slovensku. Mám ženu a 3 dcery (19, 9, 9). Pracuju v médiích, aktuálně ve vlastní malé firmě. Od roku 1988 tancuju a učím tancovat square dance (hodně moderní forma amerických country tanců). Miluju cestování, fotografujeme. Když můžu a je na to čas, plavu, šnorchluju, jezdím na kánoi, dělám turistiku a hraju rekreačně frisbee. Zbírám akvarijní rostliny, stolní deskové hry a dobré filmy (viz. moje komentáře na ČSFD). Baví mě archeologie, historie, evoluce, zoologie a etologie. Od roku 2006 bloguju na www.scobak.blog.sme.sk a od roku 2014 také na dennikn.sk/autor/jiri-scobak/.

Seznam rubrik